Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie wyrósł figielku 🙂 Wcześniej nie widziałam tego przepisu - narobiłyście mi smaku na świeże pieczywo :( Uwielbiam chleb wieloziarnisty - pycha :grin: Będę musiała go upiec.

  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Czy napewno ma byc tam maka krupczatka ? jakos mi to nie pasuje?

chclebek piekny mam chec go upiec ale boje ze maka moze wszystko zepsuc.

Witam

nie musi być krupczatka, ale wydaje mi się , że jest ona najodpowiedniejsza, ja tylko takiej używam Moja znajoma piecze z mąki tortowej kieleckiej W moim gronie innych mąk nie używa się. Wzeszłym tygodniu koleżanka kupiła mąke w realu , niby dobra bo brzeska - katastrofa szara, mokra ,placek drożdżowy urósł 4 cm SZOK co to za mąki sprzedają

  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość zagotowana
Opublikowano

Oj narobiliście mi smaka na ten chlebek! Ciabatta wyszła, więc mam nadzieję że dobra passa trwa i ten także się uda :)

  • 2 lata później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.