Dorunia Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Sernik upieczony i spróbowany...to połączenie bardzo do siebie pasuje...nie jest za mocno słodkie...jednym słowem SUPER...dziękuję Basiu K za przepis :mrgreen: Pozdrawiam :razz: Cytuj
Basia K Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Nie bylo mnie pare dni na Forum i jaka mi wspaniala niespodzianke zgotowalyscie! Ciesze sie,ze sernik smakuje. Reniu,dziekuje za zdjecia. Cytuj
hanula Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zrobiłam ten serniczek na weekend.Niestety spód wyszedłmi beznadziejny,w smaku ok ale jakiśtwardy i nic rewelacyjnego...Niestety Cytuj
Masahiko Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Dałaś za dużo mąki lub wyrabiałać ciasto zbyt długo. Z kruchym spodem trzeba uważać ;) Cytuj
hanula Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 mam nadzieję ze nastepnym razem wyjdzie Cytuj
Basia K Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 :-D??: Przykro mi,ze nie wyszlo.Mam nadzieje,ze sie nie zrazilas i spróbujesz ponownie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi