agnes89 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Mam na imię Agnieszka i mam 18 lat. Gotowaniem, a konkretniej pieczniem interesowałam się od dawna. Już jako mała dziewczynka pomagałam mamie w pieczeniu różnych ciast. Teraz już sama ekepsrymentuję w kuchni ze słodkościami ale też sałatkami i innymi potrawami. Raz wychodzi lepiej, raz gorzej, ale przecież ćwiczenie czyni mistrza :shock:. Na tym forum zarejestrowałam się już jakiś czas temu, jak do tej pory tylko je czytałam. Znalałam tutaj naprawdę wiele ciekawych przepisów, z których już skorzystałam. A wczoraj umieściłam swój pierwszy przepis, który na pewno nie będzie ostatnim. Mam nadzieję, że i inni skorzystają z moich przepisów. Pozdrawiam wszystkich z forum, a szczególnie łasuchów, którzy uwielbiają słodycze tak jak ja :razz: Cytuj
wiola344 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 :shock: Witaj agnes89 miło że dołączyłąś do naszego grona :razz: Cytuj
iwona30 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witaj Agnes89 wśród smakowiczów. Cytuj
basga Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witaj Agnieszko wśród nas! Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witaj Agnieszko :razz: Cieszę się, że smakują Ci potrawy z naszych przepisów. Z miłą chęcią będziemy czekać na Twoje inspiracje kulinarne :grin: Pozdrawiam :shock: Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witaj Agnieszko na forum!!! Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Agnieszko witam Cię serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi