Gość Kucharz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Serdecznie witam wszystkich! Nazywam się Kacper i mam 48 lat i interesuje się gotowaniem. Zapraszam Również na nasze forum www.wypiekiswiata.fora.pl na którym prowadzimy ciekawe rozmowy na ten sam temat co tutaj. Ostatnio odwiedza nas Szanowny Pan Robert Makłowicz! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witaj na naszym smacznym forum! Mam tylko nadzieję że podzielisz się z nami swoimi smakołykami, jeśli twierdzisz że p.Makłowicz Cię odwiedza to musisz mieć ich mnóstwo, no chyba że ten post totylko Twoja reklama swojej strony, a to by było nie fer ( dobro do nas powraca ), niewolno podkradać forumowiczów. Życzę miłego dnia :evil: Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam Cię Kacper, powiem Tobie szczerze na inną stronę nawet siłą mnie nikt nie zaciągnie i tej stronie pozostanę wierna do samego końca. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
wiola344 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 :evil: Witaj Kacper na maszym forum ,miło że jest nas coraz więcej, ja też zostane wierna temu forum tu jest extra :razz: Cytuj
basga Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witamy kolejnego mena w naszej smacznej grupie! Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witamy kolejnego mężczyznę na forum :evil: Cytuj
Basia K Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witaj. Choc musze przyznac,ze wyglada mi to tylko i wylacznie na reklame Twojej strony,która z ciekawosci juz odwiedzilam. Ten p.Maklowicz tez jakis naciagany :evil: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi