ina12 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Halo Mac i inne osoby, gdzie się podziewacie, czy wszyscy na wczasy wyjechaliście?. Wypowiem się także za inne osoby, TĘSKNIMY za Wami bardzo. Pozdrawiam i do usłyszenia. Cytuj
basga Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 No właśnie...czyżbyście pojechali bez pożegnania?Fe...nieładnie :evil: Widzę,że Pola sie pojawiła...no wakacje w końcu,nie? A DeLarge to już też nic nie pisze ...Agusi nie widzę...ludzie-co z Wami,jak jedziecie na urlopik to napiszcie-będziemy Wam zazdrościć :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dawno już nie widziałam Kitki,Mac też rzadko wpada na forum...ja też tęsknię za Wami :evil: Cytuj
iwona30 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Właśnie ja też zauważyłam że nie ma Maca i innych, pewnie gdzieś sobie leżą na plaży i się opalają. Tęsknimy za Wami. Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Bardzo dawno nie widziałam na forum JustynyK,pewnie też wyjechała na wczasy :wink: Cytuj
DeLarge Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 jestem, żyję...tyle że forum się pozmieniało i czasem nie wiem co mam napisać więc wolę milczeć... Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 DeLarge, forum się zmieniło pod względem,że jest coraz lepsze i więcej się na nim dzieje :P Cytuj
Miuriel Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 DeLarge fan Lao che? Świetni są. To może widzimy się na woodstoku? Cytuj
DeLarge Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 DeLarge, forum się zmieniło pod względem,że jest coraz lepsze i więcej się na nim dzieje czy ja wiem...czasem mam wrażenie że niektóre poruszane tutaj "popularne" tematy są jak lokata...ale to jest tylko moje zdanie DeLarge fan Lao che? Świetni są. To może widzimy się na woodstoku? zespół jest rzeczywiście świetny, szczególnie ich cenię za "Powstanie Warszawskie"...na Przystanek Woodstock raczej się nie wybiorę, to juz nie te czasy, zrobiłem się za bardzo wygodny, czasu brak choć za panującą tam atmosferą nie można nie tęsknić... Cytuj
slawera Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 ...ale to jest tylko moje zdanie Nie tylko. ...choć za panującą tam atmosferą nie można nie tęsknić... Dokładnie. Ja co prawda koczować tam nie muszę, bo mieszkam niedaleko i wystarczy, że otworzę okno. Na pewno się jednak wybiorę, choćby dla tej atmosfery i dziecko ma radochę. W zeszłym roku miał 1,5 roku, zakochał się w dziewczynie z dredami do pasa. :P O cholipka znowu z męża konta napisałam. :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi