Katarzyna Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A dziś coś dla tych co wybierają się na urlop samochodem . Przepisy trzeba znać. Cytuj
Basia K Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 :-D :-D :-D Nie,no dobrze,ze jestem sama w domu.Tak ryczalam ze smiechu,ze mogliby pomyslec,ze zwariowalam! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nie śmieszne , ale jakie mądre Cytuj
basga Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 O rany :P :P :P :P :P :x :lol: :D :D -nie czytałam tego wcześniej i tak się pośmialiśmy że cały brzuch mnie boli od wysiłku! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Basiu to dobre na sadełko ( bez urazy myślałam o sobie) 😛 Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Kasiu na dzień dobry takie coś...hahaha uśmiałam się jak diabli...trochę ciężko było wyczytać,ale jakoś dałam rade ;) Cytuj
lwica1998 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień abyś w nocy mógł spać. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca, więc należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. 1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje, aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień abyś w nocy mógł spać. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca, więc należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Wspaniałe!!!!!!!!! Jestem ostatnio bardzo uszlachetniona przez pracę, a bardzo chciałabym być uszcześliwiona.. ;-) Zapamiętam te 10 przykazań i postaram się stosować ;-)) Cytuj
Zycia_1221 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 @Katarzyna, zupełnie nie rozumiem dlaczego umiściłas ten wpis w dziale Śmieszności. To są niezwykle istone rady ocierające się o odpowiedzi nad sensem życia, bo jak mawiał mój świętej pamięci dziadek - robota to głupota. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi