ina12 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Świetne fotki dodajecie, bardzo mi się podobają. Jak spojrzałam na Walentynkę to wygląda tak jakby szczerzyła się do mnie. Cytuj
vanessa Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Wszystkie fotki super. Lecz najlepsza jest fotka, którą zamieściła Wiola. Kot masażysta masuje drugiego kumpla kota. To mój kolega po fachu hi, hi. :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 vanessa napisał(a): Wszystkie fotki super. Lecz najlepsza jest fotka, którą zamieściła Wiola. Kot masażysta masuje drugiego kumpla kota. To mój kolega po fachu hi, hi. 😉 Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 i jeszcze to na poprawę pogody Cytuj
vanessa Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Kasiu ten kot super. Chyba na misji w Iraku :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Kasiu szkoda że ona jest za zasięgiem bo by mu naprawiła raz, dwa. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 ina12 napisał(a): Kasiu szkoda że ona jest za zasięgiem bo by mu naprawiła raz, dwa. Halinko Ty jesteś zgrywuska 😉 🙂 :roll: Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Kasiu jak mówią to jestem podobno do tańca i różańca. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Popatrzcie jakie fajne zwierzaki Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Popatrzcie na nowy układ okresowy pierwiastków :wink: Cytuj
basga Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 woda z kwiatków... :razz: :razz: :mrgreen: mąż kiedyś w młodości zaliczył wodę z wazonu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi