emilenka Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Po dwudziestu latach mikser zakupion jeszcze w NRD wyciągnął nogi. Absolutnie musimy kupić nowy, i to jak naszybciej - bo czuje się jak bez ręki . Pomóżcie, podzielcie się doświadczeniem. Cytuj
emilenka Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Myslę o zelmerze z misą! Cytuj
basga Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Zobacz TUTAJ ,choć jest trochę czytania to napewno sporo wskazówek . Cytuj
iwona30 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja mam mikser ZELMER z miską obrotową i jestem bardzo zadowolona jest super.Polecam. Cytuj
bietka Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Mam Zelmera i jest ok.Nie polecam Mulinexu-mieszadła bardzo pryskają i miska tylko sie obraca. Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 ja natomiast nie polecam zelmera z miską. chodzi kiepsko, szybko nam się zepsuł, ale cóż może taki egzemplarz. moze natomiast warto kupiś takie urządzenie wielofunkcyjne typu Kasia. Cytuj
monilek26 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja mam takie urządzenie - Kasia - i jestem z niego bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem polecam. Cytuj
emilenka Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Znaczy sie macie na mysli malakser? nie do końca moge zrobić wszystko co chcę, stanowczo muszę mieć reczny mikser ( może to kwestia przyzwyczajenia) :wink: A jak z moca? ile to coś musi mieć? Cytuj
emilenka Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Zobacz TUTAJ ,choć jest trochę czytania to napewno sporo wskazówek . Serdeczne dzięki. Przerobiłam lekturę ale ani słowka o ręcznym mikserze nie znalazłam. Robot mnie nie interesuje, mam ale uzywam praktycznie tylko do ubijania piany i przecieru z pomidorów :wink: Cytuj
dytko Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Mnie też padł NRD_owski sprzęt (pamiętka po teściowej) mama namówiła mnie na MixSy Zeptera. Jedyny minus cena. Cytuj
emilenka Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Mhmm taki do ręki? Mam brauna i jak dla mnie mało poręczny. Chyba jestem tradycjonalistką... miksera wciąż nie mam a tu tyle dobrych ciast do pieczenia... Cytuj
DeLarge Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A jak z moca? ile to coś musi mieć? rozglądaj się za mikserami o mocy od 350W i więcej...np mikser o mocy 400W potrafi sobie poradzić z masą ciasta o wadze 1,5kg Cytuj
Katarzyna Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja przez długie lata miałam Zelmera o mocy 250 W ze stojakiem i byłam zadowolona, chociaż trzeba było często wymieniać trzepaczki ;) Teraz mamy Clatronic o mocy 500 W i teraz dopiero widzę różnicę :) Maksymalny wsad 3 kg :razz: Cytuj
emilenka Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Kasiu kupiliśmy jednak zelmera o mocy 350 w. Zobaczymy jak się będzie sprawował ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi