Dorunia Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Basiu życzę powodzenia i wierzę,że szybko dostaniesz jakąś działeczkę i będziesz dzieliła się z nami swoimi roślinkami i doświadczeniami...TRZYMAM KCIUKI!!! :( Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Widzę Basiu że złapałaś bakcyla :( Brawo trzymam oczywiście kciuki :) Cytuj
basga Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ten bakcyl siedział we mnie a przy Was się dopiero ujawnił :( Właśnie wróciliśmy od prezesa,podanie złożone i teraz nic innego oprócz czekania zrobić nie można. Ale jestem podekscytowana,mówię Wam! To jest ROD/rodzinny ogród działkowy/,jakiś statut tam mają itp,jakieś prace społeczne się wykonuje ale nie wiem dla kogo. Teraz muszę zbierać kasę na opłatę inwestycyjną :) no i żeby pokryć koszty tej osoby,która wyzbywa się działki,za to co tam nasadziła. No,jak się uda i będziemy mieć tą działeczkę to będziecie mnie miały serdecznie dosyć :lol: ,bo zamęczę Was pytaniami co i jak. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Basiu życzę Ci z całego serca żebyś się szybciutko doczekała swojego poletka :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Basiu czy już coś słychać o poletku :grin: Byliśmy ostatnio w Obi jest masa wysprzedaży w roślinkach ogrodowych za parę złoty można kupić to co kiedyś było drogie :grin: może nie pierwszej jakości , ale przy dobrej opiece odwdzięczy się nam :grin: Ja też kupiłam kilka roślinek :grin: Cytuj
basga Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nic jeszcze nie słychać ale dopiero wczoraj tydzień minął :grin: Kurcze-o co chodzi z tą ustawą o odrolnieniu gruntów w miastach,bo dotyczy też działek.Przecież gdybym zapłaciła za działkę a potem by mi ją zabrali to nie byłoby wesoło.Albo kazali wykupić za jakąś niebotyczną kwotę...Tyle teraz o tym się mówi a ja nie wiem,co o tym myśleć. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Też jestem ciekawa co oni wymyślą jak się coś dowiem dam znać :grin: Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hej działkowiczki....! Byłam dziś w Makro i mają przecenione różne narzędzia ogrodnicze:jakieś grabki,pazurki,grabie na trzonku... Niektóre to nawet poniżej złotówki! Kurcze,gdybym wiedziała,że przydzielą mi tę działkę to już bym miała te graty w domu! A...i wrzosy różne są po niecałe 3 zł! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Szkoda że nie mam poletka :grin: :grin: :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dziękuję Basiu za info...dzisiaj nie dam rady jechać,ale może jutro...wprawdzie mamy dużo narzędzi ogrodniczych,ale pewnie zawsze coś bym wybrała i nabyła dla siebie :grin: Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Basga :grin: Kupić możesz...to się nie zepsuje i nie zginie :grin: A może jutro pisemko,że działeczka przyznana :grin: Pozdrawiam Wszystkich działkowiczów :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 To jeszcze nie powiedziane,że zaraz nie pójdę i nie kupię,u mnie takie pomysły to szybko się pojawiają :grin: ,tylko że w piwnicy to już wszystko mam,łącznie z oponami do auta i niebardzo mam gdzie trzymać takie żelaztwo, :grin: . Jeszcze pomyślę.... :grin: Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No i byłam,no i kupiłam :grin: za dychę mam 3 narzędzia! Mąż się śmieje,że teraz powinnam iść do prezesa i powiedzieć,żeby przydzielił mi działkę bo narzędzia już mam! :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Basiu mąż ma rację :grin: Staw się u niego pod drzwiami i powiedz że , albo przydzieli Ci działkę , albo zaczynasz kopać tu i tak przez wszystkie działki :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi