iwona30 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Myślę Jolu jakbyś dała taki twarożek wiejski to też by był dobry przecież można kombinować na wiele sposobów a może dostałabyś serek rikotte tyle że to jest serek włoski o nie wiem czy u ciebie dostaniesz. Musisz spróbować. Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Jolu to ma być biały ser, może być chudy, półtłusty albo tłusty według własnego uznania. Ali Jola bardzo dobrze wytłumaczyła, dziękuję Jolu. Pozdrawiam Cytuj
EWA1992 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja mam pytanie odnośnie śmietany,jaka ma być (tzn: ile procentowa?). Pozdrawiam Ewa. Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Myślę że 18 % - owa może być, ale poczekajmy co powie Halinka. Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Ewunia może być 12%, 18% ja nawet używam 22% Familijną z Makro. Pozdrawiam Ciebie i Iwonkę. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Halinko ślicznie dziękuje za odpowiedż. :razz: Musze zrobić to cudo....... Cytuj
Dora35 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 robiłam te naleśniki mnie bardzo smakowały tylko do sosu dodałam troszke czosnku żeby zaostrzyć jego smak ale myśle że z sosem np. pieczarkowym też były by dobre :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi