Majeczka_14 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Polecam Wam gorąco pewien zabawny filmik :). Ale uprzedzam: łatwo można się zdenerwować :wink:. Oto link: https://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8&NR=1 Co sądzicie o instruktorze i Pani Asi :roll:? Cytuj
Emka Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ogladałam ten filmik już wcześniej, przesłał mi go mój znajomy, podziwiam pana instruktora za jego cierpliwość a co do pani Asi to nie chciałabym być pasarzerem gdy ona prowadzi. Cytuj
apsik Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Film bardzo zabawny,instruktorowi tylko współczuć,muszę dać obejrzeć mojej siostrze która chodzi na prawo jazdy to ją podbuduje bo cały czas mówi że słabo jeżdzi. Ja na szczęście mam to za sobą,zdawałam 8 lat temu i wspominam bardzo miło. Cytuj
iwona30 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 To jest z programu nauka jazdy a ta blondynka to chyba z tego co kojarze to miała coś wspólnego z pleybojem albo jakiś klub nocny miała bo był z nią raz wywiad w telewizji tylko już nie pamiętam dokładnie co ona robiła. Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ta blondynka razem z męzę prowadzą sex biznes/ organizują min zabawy w błocie itp/był kiedys serial dokumentalny z ich udziałem i wywiad na tvn style Cytuj
Majeczka_14 Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Tak, ta blondynka to Joanna Naturalny (o ile się nie mylę) i grała kiedyś w serialu dokumentalnym "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" :wink:. Cytuj
Klamerka Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 A ja ostatnio na stronie bialekozaczki.pl znalazłam filmik w stylu tej blondynki za kierownicą: Kobieta na stacji benzynowej ;) Cytuj
DeLarge Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 kolejna... https://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi