ulinek77 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 sprawdziłam co było na forum, ale oczekuje czegoś nowego.... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Robiłaś ten chlebek z griila ? [LINK NIEAKTUALNY] Ostatnio nie byłam przygotowana i nie miałam sera więc do masła wcisnełam czosnek i posmarowałam kromki, zawinełam w foliję i po 15 minutach chleb zniknoł :wink: Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Też są bardzo dobre kromki chleba posmarowane masłem i oprószone przyprawą do grilla spróbujcie takie proste a jakie dobre. Cytuj
zuziorek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 A próbowałaś osycpki z grilla? Cytuj
rozella Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Jedliście kiedys podpieczone skibki chleba posmarowane upieczonym czosnkiem? Mniam, pycha. Bierze się główkę czosnku i zawija w folie aluminiowa, lezy sobie tuż obok pieczonych na grillu smakołyków. Oczywiście w odległości ktora nie powoduje, ze się przypieka. Na koniec, kiedy już żar z grilla przygasa, można też wrzucić ten czosnek na chwile by "doszedł". Po odwinięciu z folii przepięknie rozsmarowuje sie na chlebie. Polecam :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 A może piersi z kurczaka, kotlety drobiowe, kolorowe szaszłyki, szaszłyki z mięsa mielonego i jako dodatek sałatki, papryki nadziewane bez pieczenia podane na zimno. Cytuj
Dora35 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 a jedliscie banany z grilla z czekoladą pycha kładziemy banany na grilu i czekamy aż zaczną sie przypiekać skórka zacznie robić sie ciemna potem rozcinamy skórkę banana wzdłóż i do środka wkładamy kostki czekolady i jeszcze na chwile zostawiamy na grilu żeby czekolada sie roztopiła potem ściągamy i deserek gotowy tylko trzeba jeść łyżeczką prosto ze skórki pycha :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi