DeLarge Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Stosowanie: Zamknij oczy i załóż koniecznie słuchawki. Upewnij się, że nikt ci nie będzie przeszkadzał przez najbliższe parę minut i wtedy włącz to nagranie. Dzięki genialnemu efektowi stereo poczujesz się teraz jak u amerykańskiego fryzjera we włoskiej dzielnicy. Wymagane słuchawki stereo ,na głośnikach raczej nie będzie działać. Wystarczy jak klikniesz TUTAJ warto również zajrzeć TUTAJ i TUTAJ Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Boniu, to jest rewelacyjne ! Zrobiłam unik ze strachu przed maszynką , hehehe Super efekt. Cytuj
viola32 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 A ja szybko zrzucilam sluchawki jak uslyszalam maszynke bo u fryzjera bylam DWA RAZY W ZYCIU!!!!!!!! Od kiedy pamietam zawsze mialam dlugie wlosy a ten facet chcial mi je obciac koszmar!!! :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Super czułam jakbym tam była. EXTRA. Cytuj
Kubasie Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 super efekt , niesamowite było odczucie jak ktos by faktycznie pstrykał palcami za plecami , a ten szept do ucha niezłe naprawdę. Cytuj
expadycja Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Byłem sceptyczny do póki nie posłuchałem :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi