teresap Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Daruniu podziękuj mężowi za dobre danie , zrobiłam je dziś na obiad, tylko dla mojej 6 osobowej rodzinki to trochę mało . Zrobiłam ze względu na piątek z pieczarkami , cebulko , serem i kto chciał polewał keczupem Jeszcze raz dziękuje i POZDRAWIAM CAŁĄ RODZINKIE :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Podziękowałam Tereniu,a on życzy Wam smacznego i cieszy się,że smakowało :mrgreen: Cytuj
As76 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zrobiłam dziś to danie na obiad.Właśnie się piecze. Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Anetko cieszę się,że zdecydowałaś się na to danie i jestem bardzo ciekawa Twojej opinii jak smakowało,a może nie smakowało :( Cytuj
As76 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Dorunia bardzo smakowało.Nie najadłam się,ale nażarłam i dlatego muszę biec zaraz po Ranigast!!! Polecam gorąco. Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Bardzo się cieszę,że smakowało :( Pozdrawiam :) Cytuj
1bubcia36 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 musze to danie wypróbować,bo wyglada przecudnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi