hanula Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Witajcie,ciałem jestem tu nowa,bo dopiero dzisiaj znalazłam czas aby sie zarejestrować,ale od dość dawna korzystam z Waszych przepisów.Sa swietne,a najbardziej cieszy sie mój maż bo uwielbia słodkosci... Cytuj
basga Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Witaj Hanula wśród nas...fajniutko,że się ujawniłaś i do nas dołączyłas. Cytuj
renigliwice Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Pozdrawiam i witam Cię Hanula bardzo serdecznie!!! Cieszę się, że dołączyłaś do nas. Renata :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Hanula witam Cię serdecznie, bardzo dobrze że dołączyłaś do nas i jesteś już razem z nami. Pozdrawim Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Witaj Hanula :mrgreen: Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona i że jesteś zadowolona z naszych przepisów. Życzę Ci dalszych sukcesów kulinarnych i pozdrawiam :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam Ciebie Hanulo wśród nas :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Witaj Hanulo , fajnie że znajdujesz dla nas czas ! Pozdrawiam całą Twoją rodzinkę i życzę wielu smacznych chwil z Smacznymi potrawami i łakociami. Cytuj
wiola344 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 :razz: Witaj Hanulo na naszym foru tu napewno znajdziesz mnóstwo pyszności i słodkości dla mężusia,pozdrawiam ciebie i twoją rodzinkę i życie ci samych pysznych i udanych wypieków :razz: :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi