ala-z Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 -60 dkg płatów pangi -przyprawa kucharek lub vegeta -2 papryki czerwone 30 dkg cebuli 1 puszka ananasa Cebulę zeszklić na oliwie dodać paprykę pokrojoną w kostkę a na końcu ananasy też w kostkę.Dodać 2 łyzki kethupu pikantnego, 1 łyżeczkę koncentratu pomidorowego. Sos ma być słodko-kwaśny, musicie sami go doprawić jeżeli będzie za mało pikantny czy słodki. Rybę pokroić w kawałki opruszyć mąką i usmażyć. Usmażoną rybę zalać ciepłym sosem i odstawić do przestygnięcia. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Jest lepsza od ryby po grecku :razz: Cytuj
dytko Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Brzmi wspaniale. :razz: Lecę po rybkę i paprykę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.