DeLarge Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Gdy idziesz do sklepu, chcesz po prostu kupić swojej rodzinie to, co smaczne, zdrowe i bezpieczne. I na pewno nie lubisz przepłacać. Tylko, jak się połapać w tych wszystkich rodzajach wędlin, jogurtów, olejów, cukierków, chleba, owoców? więcej nt. "śledztwa" TUTAJ.... Cytuj
basga Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 DeLarge...bardzo ciekawy artykuł nam podsunąłes! Dopiero dziś go przeczytałam bo przyznam,że trochę zmylił mnie tytuł ale lepiej póżno niż wcale :P Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zawsze nam fajne artykuły dodaje. Kiedyś jak się kupiło chleb razowy to utrzymywał długo świeżość, teraz ma długi okres spożycia a wcześnie już nie nadaje się do konsumpcji. Znajoma mi podpowiedziała żeby przechowywać w lodówce i to naprawdę się sprawdza. Przechowywać trzeba tak jak jest w opakowaniu, a jak mi się uszkodzi to wkładam dodatkowo w woreczek z folii. O tym że samego razowego nie można jeść to się dowiedziałam od koleżanki synowej która jest lekarzem, bo był taki okres że jadłam same pieczywo razowe i o tym powiedzialam i wtedy mnie wytłumaczyła. Obecnie w dalszym ciągu polecają żeby jeść samo razowe pieczywo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.