hanula Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Mam pytanie. Dzis w sklepie widziałam takie swietne różne kolorowe owoce w puszce.Czy ktoś zna jakiś fajny przepis na placuszek do którego mogłabym je użyć???? Pozdrawiam Cytuj
Emka Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja piekę biszkopt, kroję na pół, ubijam śmietanę kremówkę z cukrem pudrem żelatyną bądż fixem do śmietany na to układam owoce (najbardziej smakuje nam z malinami ale robiłam z ananasem i brzoskwiniami) wierzch posypuje utartą czekoladą. Myslę,że super pasuje do tego taka właśnie miesanka owocowa. Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Hanula tak jak Emka napisała pasuje, wierzch też można owoców zalać galaretką. W słodkościach podałam przepis bo już robiłam z tymi egzotycznymi owocami, ale i inne przepisy gdzie są podane ananasy albo brzoskwinie na wierzchu i nie tylko możesz zastąpić tymi owocami. Jutro postaram się go znaleźć. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Hanulo możesz upiec TAKIE ciasto :razz: Cytuj
Jolanta Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Swietnie pasuja jako dodatek do lodow i roznych deserow oraz mozna je polaczyc ze swiezymi owocami do salatki owocowej +bita smietana i polac sosem owocowym-pycha :razz: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi