ewelinka Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 W niedziele jade z moją rodzinką do Zakopanego a właśnie dowiedziałam się że nasza kajpka chinska została zamknięta. Może ktoś zna jakieś miejsce gdzie można niedrogo i dorze zjeść najlepiej w centrum zakopanego :razz:??: Cytuj
basga Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Poprostu placki ziemniaczane na Krupówkach,moga być z sosem lub kefirem-pychota! Cytuj
monika_35 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 W niedziele jade z moją rodzinką do Zakopanego a właśnie dowiedziałam się że nasza kajpka chinska została zamknięta. Może ktoś zna jakieś miejsce gdzie można niedrogo i dorze zjeść najlepiej w centrum zakopanego :wink:??: Hej, Otworzyłam tego linka z takim wielkim smakiem góralskim ... a tu knajpka chińska ... gusta są różne ... ale w Zakopanym to profanacja. Polecam oscypki z grilla, kwaśnicę ... jest wiele miejsc do polecenia, na pewno coś się znajdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi