zakalec Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 sie tutaj przywitac... Jestem Marta, a 'zakalec' to dlatego, ze chyba z jedno ciasto mi w zyciu wyszlo... :-D Gotowac bardzo lubie, bo zawsze moge dac do dania to co lubie najbardziej (czyli cebule)... Wyszlam za maz omalze rok temu - 15-stego lipca, wiec tez mam dla kogo gotowac... Jestem z Wroclawia, ale mieszkam i studiuje za granica. Tutaj ludzie nie gotuja, tylko chodza do McDonald's. Jest to bardzo tanie i przy szybkim tepie zycia latwo wpasc w takie jedzeniowe lenistwo... Po przyjezdzie tutaj przytylam jakies 16 kg :-D Teraz probuje wszystko przygotowywac sama... Zdrowo i smacznie... Z gory dziekuje za wszystkie przepisy... Pozdrawiam serdecznie... Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witaj Marta :-D Fajnie, że z nami tutaj jesteś :-D Mam nadzieję, że z naszymi przepisami i wskazówkami każde ciasto będzie Ci się udawać, i tego też Ci życzę :-D Ja też bardzo lubię cebulę, i to pod każdą postacią, a jak byłam dzieckiem to jej bardzo nie lubiłam :-D - widać smaki się zmieniają :-D Na naszym forum jest wiele prostych i pysznych propozycji obiadowych, mam nadzieję, że coś z tego przypadnie Wam do gustu. Dziękuję Ci za przepisy którymi podzieliłaś się tutaj na forum :-D Gorąco pozdrawiam :D Cytuj
renigliwice Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witaj Marta na naszym "smacznym" forum!!! Pozdrawiam Cię gorąco. Renata :-D Cytuj
zakalec Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Dziekuje za powitanie... :-D Ciesze sie, ze moge tutaj zerkac na przpisy, bo z checia bede urozmaicac moja kuchnie... Dzis niose sie z olbrzymim zamiarem upieczenia chleba... Poczytalam juz wszystkie porady i zobaczymy co z tego wyjdzie... Trzymajcie za mnie kciuki... :-D Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 No to ja już trzymam kciuki - będzie dobrze :-D Cytuj
wiola344 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 :-D Witam cię serdecznie Marto :-D i trzymam kciuki . Cytuj
iwona30 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witaj Marto na smacznym, koniecznie musisz powiedzieć czy wyszedł chlebuś, trzymam kciuki. Cytuj
ela52 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam Cie Marto na naszym forum. Pozdrawiam cieplutko!!! Napisz jak wyszedl ci chlebek??? :-D :-D :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witaj Marto trafiłaś we własciwe miejsce z nami nie zginiesz :-D My też kiedyś zaczynałyśmy i tez nam coś nie wyjdzie nie jesteśmy takie idealne :-D Trzymam kciuki i uszy do góry Cytuj
Basia K Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Czesc Marta! Za pare dni obchodzicie pierwsza rocznice slubu...Na ta i nie tylko na ta okazje na pewno znajdziesz tutaj mnóstwo ciekawych przepisów. Cytuj
Magdalena Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witaj Martusiu!!! :-D Cieszę się, że do nas wstąpiłaś i sama zaczełaś gotować przynajmniej, wiesz co jesz. Pozdrawiam gorąco Magdalena!!! :-D Cytuj
Helka Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Marto i gotuj smaczniutko razem z wszystkimi smaczniakami Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam Ciebie Marto cieplutko na forum :-D Cytuj
zakalec Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Dziekuje za powitania... Bardzo mi milo :-D Chlebek siedzi w piekarniku - narazie sie dobrze zapowiada... A na rocznice na pewno przygotuje cos extra :-D albo lepiej zagonie meza do kuchni :-D :-D :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi