wiola344 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ;) Ale się narobiło tyle osób jakby nowych ale są już z nami no prosze ,Witaj Andrzeju- Grumko, Witaj Ela35, Witaj Jolcia ;) no i odrazu nas więcej ;) ;) Cytuj
Jolcia Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Dzięki za miłe powitanie ;) . Dziękuję Dorotko za pozdrowienia w imieniu rodzinki ;) . Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja również witam Ciebie Jolciu Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Jolciu ja Ciebie też witam bardzo serdecznie i dziękuję za wspaniałe przepisy które nam dodajesz. Pozdrawiam całą familię. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 To i ja się przywitam i pięknie podziękuję za super przepisy którymi się z nami podzieliłaś. Cytuj
Gość ela35 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 ;) Jeszcze raz dziękuje za serdeczne powitanie, ina12, Dorotko i wszystkim smakowiczom.Ja na razie wypróbowuje wasze przepisy, sama jakos boje sie cos zasugerowa, gdyż wydaje mi sie że nie bedzie smakowało. Chciałam sie z wami podzielic przepisem na sałatke z fasolki szparagowej, gdyż właśnie sezon w pełni. Dałam ten przepis koleżance i jej rodzina tez zachwycona. Pozdrawiam wsystkich, Ela. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Witaj Elu35 ! Fajnie że jesteś z nami mimo tych upałów. Cytuj
basga Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ja też witam wszystkich,którzy tu pisali gdy mnie nie było...witajcie kochani na naszym forum! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi