Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, sama od jakiegoś czasu tę metodę stosuję, i to jest na prawdę wygodne, bo nie trzeba tak długo myć i moczyć tego młotka do mięsa, a szczególnie po rozbijaniu filetu z kurczaka :-D

Opublikowano

Ja też stosuje ten sposób, ale również można do woreczka nowego dać parę łyżek oleju do tego wycisnąć czosnek, sól, pieprz i vegetę i włożyć wcześniej rozbite mięso dobrze obtoczyć w przyprawach później wyciągnąć obtoczyć w mące ,jajku i bułce tartej i usmażyć.

Opublikowano

wczoraj robiąc schabowe, przed panierowaniem jedną ich stronę posmarowałem niewielką ilością musztardy chrzanowej...bardzo ciekawy smak, polecam wypróbować

Opublikowano

Potwierdzam że napewno jest bardzo ciekawy smak, biorę przykład jak robię rolady to dla odmiany smaruję musztardą sarepską plus dodatki. DeLarge dziękuję bardzo bo na posmarowanie kotletów bym nie wpadła i teraz będę używała tylko musztardę chrzanową. Pozdrawiam

Opublikowano

Gdy robie rolady, to kroje wszyskie skladniki nadzienia w drobniutka kosteczke i mieszam z musztarda. Powstala masa smaruje mieso. Tylko w takiej rozdrobnionej postaci sa rolady przez mojego synka akceptowane. Pozdrowienia

Opublikowano

Jagódka ja też zawsze wszystkie składniki kroję w kosteczkę, tylko jest ta różnica że wpierw smaruję rozbite mięso. Źle ujęłam w zdaniu bo zamiast składniki napisalam dodatki, przepraszam. Pozdrawiam

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A propos musztardy i kotletów-wyczytalam,ze mozna dodac odrobine musztardy do jajka uzywanego do panierowania i wymieszac.Smak pewnie ten sam,co Twoich kotletów,Delarge....

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.