Beti 1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 1kg buraczków 1kg marchwi 1kg kapusty 1kg cebuli To wszystko siekamy na tarce o dużym oczku. Na zalewę zagotować: 5szklanek wody 0,5szklanki cukru 1szklanka octu do smaku sól,pieprz,ziele angielskie,liść laurowy. Do gotującej zalewy włożyć buraczki gotować 5min włożyć marchew gotować 5min następnie kapustę i cebulę . Wszystko mieszamy i chwilkę gotujemy,wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15min. Smacznego! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.