Beti 1 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 2 kg grzybów odgotowanych 1 kg cebuli pokroić w krążki i udusić w 1 szklance oleju Następnie wszystko razem wymieszać z : 1 koncentrat pomidorowy 0,5 szklanki octu 2 łyżki soli 4 łyżki cukru ziele angielskie, liść laurowy Pasteryzować 15min. Cytuj
Wiolka Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Beti a ile ma być koncentratu bo nie napisałaś? :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.