Gość Andara Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam,chciałambym zrobić ciasto,które w jakis sposób przypominałoby zabę,albo w kształcie,albo w kolorze. Ale zadnego przepisu nie znam.Poradzicie cos? Cytuj
jot Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 oj chyba będzie Ci ciężko z tA żabą :-D Cytuj
Basia K Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Co do koloru,to mozesz uzyc barwniki.Sa w róznych kolorach. Ksztalt...hmm Chyba bedziesz musiala sama ta zabe uformowac... Cytuj
basga Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Najłatwiej to chyba będzie z ciasta drożdżowego,jak znajde linka z takimi dziwnościami to wkleję. Zerknij na to https://www.smaczny.pl/forum/Zolwiki-t4432.html Cytuj
emilenka Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Zdecydowanie najłatwiej będzie posłuzyć się biszkoptem, kształty jak na zdjęciach. Wybierałam z google images takie proste do zrobienia. Udekorowałam bym zielonymi drażetkami albo cienka warstwa galaretki. I koniecznie dołozyłam bym czerwony jęzor. aa nie umiem wstawic obrazków! umiem :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi