Kasia_RPA Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 mmmmmm....uwielbiam kopytka. zawsze robię je bez cebulki i z dodatkiem jak najmniejszej ilości mąki, żeby "rozpływały się" w ustach. za to dodaję do masy bardzo drobno posiekanego koperku. wtedy ładnie wyglądają nawet bez żadnych dodatków. ulubione danie rodzinki przed wypłatą ;) ja tez czasem dodaje dobro posiekana natke pietruszki , bez cebulki w ciescie ale za to polane skwareczkami i cebulka :wink: moj synek ma teraz faze na kopytka i co drugi dzien sie domaga:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.