iwona30 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Składniki: 1 kg marchwi - zetrzeć na tarce o dużych otworach troszkę podgotować 2 kg kapusty - poszatkować 1 kg ogórków - pokroić 1 kg pomidorów - sparzyć zdjąć skórkę i pokroić 1 kg papryki czerwonej - pokroić 1/2 kg cebuli - pokroić 1 kg jabłek - pokroić lub poszatkować 2 garśćie soli pół szkl cukru 3/4 szkl octu 10 % 1 szkl oleju 3 -4 listki laurowe ziele angielskie Wykonanie: Wszystko posolić dać cukier i reszte składników przez 15 minut gotować na koniec dać ocet i zapasteryzować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.