iwona30 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Składniki: Obierki z jabłek 1 litr wody 4 łyżki cukru Zakrywamy gazą i odstawiamy na 4 do 6 tygodni, późmniej zlewamy do butelek. Cytuj
Gość gniewomir Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 I to wszystko?Czy nadaje się to na przykład do zalewy albo to polania "nożek w galarecie" ? Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Tyle się ostatnio naczytałam o tym occie jabłkowym, ile ma właściwości zdrowotnych.... i dzisiaj się za niego zabieram ;-) Tylko ja zamiast cukru dodam miód, zobaczymy co mi wyjdzie ;-) Cytuj
kazik9a Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Jeśli to naprawdę takie proste i.........zdrowe, to aż z grzechem nie spróbować , kolejny przepis który zapiszę i wypróbuje na bank. Edytowane 21 Listopada 2013 przez kazik9a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi