cirkon Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Witajcie! Smażyłem ostatnio solę i wyszła trochę sucha i 'gumowata' w smaku. Przyznaję, że trochę ją przytrzymałem na patelni. Czy to jedyny powód, czemu efekt był jaki był, czy też macie inne pomysły co zrobiłem źle.....? pozdrawiam, Maciek Cytuj
iwona30 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie wiem dokładnie czy dobrze kojarzę tę rybę ale pewnie tak, ona ma to do siebie że jest gumowata. Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja też już robiłam solę i gumowata nie była. Ja nie często jeżdżę na zakupy ale ostatnio jak byłam zapytałam czy ryba i to popularna nazwa tylko nie pamiętam jaka, czy podczas smażenia się nie rozlatuje i okazało się że nadawała się tylko do gotowania. Maciek zwróć uwagę w sklepie tam gdzie kupowałeś i zobaczymy co Tobie odpowiedzą. Może soli jest jeszcze jakiś inny gatunek. Pozdrawim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.