adam Opublikowano 23 Marca 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nie wiem gdzie to jest, ale jak przestanie padać, wsiadam na rower i jade tam się pouśmiechać Cytuj
aba Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nicram , ta fotka jest śliczna , ale wczoraj zaczęło się lato!!!! Może masz coś na tą okoliczność??? Tylko równie pięknego!!!! POZDROWIONKA :D Cytuj
Marcin Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Lato trochę przegapiłem (podobnie jak i jesień, zimę, kolejną wiosnę, lato, jesień i zimę). Ale ta ostatnia zima już SIĘ SKOŃCZYŁA :lol: Przynajmniej wczoraj bo dzisiaj znowu mało wiosennie. Ale jak by nie patrzeć mamy wiosnę. Cytuj
arabika Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :D :D Nareszcie jestes WIOSNO !!! :D :D :D :D :D :D :D Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Marcinku-a gdzie tegoroczne wiosenne fotki? :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dzisiaj zrobiliśmy sobie krótki wypad za miasto i było bardzo fajnie...w lesie robi się zielono,niektóre krzaki już mają zielone listki i ten śpiew ptaków i ta cisza bez warkotu aut...po prostu poezja,tylko troszkę wiało,ale to szczegół tej wyprawy :grin: Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 No wcale nie taki krótki bo od rana Cię nie było :grin: :mrgreen: :wink: U mnie dopiero teraz zaczęło wyglądać słoneczko,więc wszyscy którzy go nie mają niech się cieszą,że nie jest tak jak w Europie-śnieżyce! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi