Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0,5kg słoniny 0,2 słoniny boczkowej lub boczek wedzony 2 cebule (mogą być duże) 2 ząbki czosnku 1 jabłko 0,5-1 łyżeczki soli majeranek pieprz Obie słoniny drobno pokroić i stopić, odlać do drugiego naczynia stopiony tłuszcz i włożyć pokrojoną cebulkę, starte jabłko, roztarty czosnek, smażyć na złoty kolor cebulki. Połączyć z pozostałą ilością skwarek i tłuszczu, dodać sól, pieprz i majeranek. Odstawić do wystygnięcia co jakiś czas mieszając. Smacznego

  • 6 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.