slawera Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Nie wiem, czy ktoś zaglądał i czy Marcin z Dorotą się chwalili, ale dziś przypadkiem z ciekawości kliknąłem na "Ranking stron internetowych stat24" i zobaczyłem, że my userzy wywalczyliśmy naszą frekwencją PIERWSZE MIEJSCE (kultura, Sztuka/Kulinaria). Dla leniuszków link ~KLIK~ Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ooooo bardzo się cieszę,że jesteśmy na pierwszym miejscu,MOJE GRATULACJE DLA NAS WSZYSTKICH,a przede wszystkim dla DOROTY I MARCINA...kochani oby tak dalej ;) Cytuj
Marcin Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Slawera - masz rację ;) To zdecydowanie Wasza zasługa ;) Dziękujemy! Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 ;) Super ,ale co tu dużo mówić tu są najlepsi kucharze i kuchareczki i doborowe towarzystwo ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Bardzo się cieszę, że jesteśmy na pierwszym miejscu ;) To jest KOCHANI WASZA ZASŁUGA - DZIĘKUJEMY ŻE JESTEŚCIE ;) ;) ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Slawera dziekuję bardzo za miłą wiadomość, ja też bardzo się cieszę i starajmy się w dalszym ciągu utrzymać to wszystko na stałe co wspólnie uzyskaliśmy. Cytuj
basga Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Wróciłam z urlopu i co widzę....no pięknie,pięknie...trzymajmy tak dalej kochani! Cytuj
iwona30 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Super że jesteśmy na pierwszym miejscu, i bądźmy nadal najlepsi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi