Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upiec biszkopt z 5 jaj,kazdy ma swoj wyprobowany. Nastepnie nalezy przygotowac; 1 litr soku pomaranczowego 3 budynie smietankowe lub waniliowe 2 paczki delicji 3 lyzki cukru 1 sniezka 1 galaretka pomaranczowa Wykonanie: Z 1 litra soku odlac 1/2 szklanki soku, w ktorym nalezy rozrobic budynie. Pozostaly sok zagotowac dodajac 3 lyzki cukru, gdy sok sie zagotuje wlewamy rozrobione budynie i zagotowujemy.Nastepnie na upieczony i ostudzony biszkopt wykladamy goracy budyn ugotowany na soku.Jak budyn troche ostygnie ulozyc na nim delicje.A na delicje ubita sniezke wedlug przepisu na opakowaniu.Nastepnie galaretke pomaranczowa rozpuscic w 1 szklance wody i gdy zacznie tezec wlewac do ubitej sniezki i wylozyc na delicje. Wstawic do lodowki.

Opublikowano

Witam Cie bardzo serdecznie i przepraszam.ze nie zwrocilam uwagi, ktora to Edytka.Ostatnio bylam w Lecznej od 22 do 24 czerwca.Bylam z synem, gdyz bratanicy kolezanka zaprosila go na wesele. A jesli chodzi o deser pomaranczowy to jest super,jak zrobisz to napisz jak Ci smakowal?

Opublikowano

Cześć Elu dzięki za odpowiedź jak zrobię ciacho to napiszę jak mi smakował. Następnym razem jak będziesz wybierała się do Łęcznej to daj znać zapraszam na ciasto i kawkę.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.