Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Wczoraj pomyślałam o nim że napewno wyjechał bo nie widać go tu. Jak powróci to będzie bardzo interesujący temat i to mnie ciekawi. Czytałam tam gdzie Andrzej - Grumko się wybrał, ja bym nie mogła tego wszystkiego zwiedzać bo mam lęk przestrzeni.

Opublikowano

ale fajnie że nie mogłyście się mnie doczekać po takim wekendzie trudno dojść do siebie zabawa na całego a hotel no no gały to mi wyszły wieżcie mi . Nie odzywałam się także ze stron technicznych kompa (moja mała coś zaś ponaciskała i namieszała w biosie a ja ciemna z tych tematów. Powiem tak naprawdę warto wydaćtrochę grosza żeby tam być bo klasę to hotel ma i to niezłą. A ten park wodny sauny jakuzi baseny zjeżdżalnie ..................za mało czasu żeby się tym nacieszyć jednak kożystaliśmy dwa razy po parę godzinek. Klub nocny zaliczony i to też dwa razy ;-) 3:00 ściągaliśmy do pokoju . A jedzenia takiego szwedzkiego stołu to nie widziałam od wyboru do koloru wszystko od ciast po ryby sałatki śledzie rankiem kucharz robił jajecznicę jaką kto sobie życzył fuul wypas :-) No to powklejam parę fotek. Jak fajnie byc znów na smacznym witajcie kochani.

post-4645-1190916970_thumb.jpg

post-4645-1190917079_thumb.jpg

post-4645-1190917195_thumb.jpg

post-4645-1190917283_thumb.jpg

post-4645-1190917409_thumb.jpg

post-4645-1190917555_thumb.jpg

post-4645-1190918024_thumb.jpg

post-4645-1190918169_thumb.jpg

Opublikowano

Super zdjęcia, widzę że się odsztyftowałaś na wyjazd...nowa fryzura :-) Szkoda tylko, że wyrko podwujne...trzeba było się naskakać ;-))))))))))))))))) Pozdrawiam

Opublikowano

No wreszcie jesteś!Bo już się martwiliśmy że tak Ci się spodoba i wrócić nie zechcesz! Ja też od razu pomyślałam,ze te łóżka to powinny być zsunięte razem ;-) Bardzo ładnie Ci w nowej fryzurce no i chyba wygodniej? A lokal widać exclusiv,no i te rośliny...o rany,super ujęcie tej ściany z pnączami! PS.nie wiedziałam,że palisz :-)

Opublikowano

Witaj Justynko! My z ciekawości nie mogliśmy się doczekać Ciebie i zdjęć. Hotel komfort i na następnych zdjęciach jest też co podziwiać. Justynko dziękuję i życzę Wam więcej wspaniałych wypadów.

Opublikowano

No jesteś z nami w końcu...Bardzo łany hotel,taki jak to Basia nazwała exclusiv...wszystko na wysokim poziomie i połyski,Wyglądacie bardzo ładnie w tym hotelu...mam nadzieję,że odpoczęłaś sobie od codzienności ;-) Pozdrawiam :-)