ina12 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Justynko tak to już jest, wszystko co dobre to szybko mija i tylko wspomnienia zostają. Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Dziś byliśmy w Wieliczce,połaziliśmy po ryneczku,do kopalni nie zjeżdżaliśmy bo taki tłum ludzi,głównie cudzoziemców tam czekał,no i jeszcze tyle kasy trzeba wydać by zobaczyć kopalnię od dołu! Wieliczka urzekła mnie spokojem,ciszą,bardzo ładne mają latarnie :) ,takie z wiszącymi pelargoniami,klombiki przy rynku super-specjalnie zrobiłam zdjęcie by Wam pokazać! Kosze na śmieci też stoją gęściej niż w Krakowie. Oto kilka foteczek ze spaceru a to bryły soli,które sobie kupiłam,nie uwierzycie-po 1 zł-normalnie szok!Jak się nawdycham takiego solnego powietrza to od razu będę zdrowa! :-) Zaskoczył mnie ten widoczek z radzieckim autem! :-) ;-) :-) CDN... Cytuj
basga Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Mieliśmy jeszcze zwiedzić klasztor ale właśnie trwała msza i już nie czekaliśmy. Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Basiu piękne zdjęcia zrobiłaś...będziesz miała pamiątkę,że byłaś w Wieliczce...kwiaty piękne...bryły soli też piękne :mrgreen: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Oj Baśka, a na kawę wpaśćć to nie mogłaś? szkoda, że się nie spotkałyśmy. Ten weekend spędziliśmy w domu, bo pogoda cudna była i niech tak będzie. Fajnie, ze wstawiłaś fotki mojego (dopiero od 3 lat) miasteczka. pozdrawiam serdecznie, pa!!! Cytuj
Asieńka Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Jeśli chodzi o wakacje to w tym roku i w tamtym nigdzie nie byłam, nie wiem czy w ogóle uda mi się gdzieś wyjechać nawet na przyszłe wakacje, ale kto wie :mrgreen:. Cytuj
an69 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Witam was po dłuższej przerwie Już miesiąc jak wróciliśmy z Chorwacji, nie mam dziś dużo czasu,żeby opowiedzieć, ale przyrzekam, że w ciągu kilku dni poprawię się. Dziś kilka fotek,a zrobiliśmy ponad 1130 i 11 płyt filmów,więc jest co oglądać. Ten kraj, to bajka Ania Cytuj
Justyna.K Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Przeszło 1000 zdjęć :mrgreen: ile czasu byliście w tej Chorwacji . Co do tych 4 zdjęć to widoczki piękne. Pokazuj Nam tę bajkę może ktoś się zdecyduje na nią. Cytuj
an69 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Byliśmy pełne 2 tygodnie z noclegiem po trasie w Karlovacu, tuż przy Plitvickich jeziorach.Jestto najpiekniejszy na świecie park krajobrazowy, patronat nad nim ma już jakiś czas UNESCO. Łaziliśmy tam cały dzień,a i tak byłoby jeszcze co oglądać.Piękne widoki, wodospady, kolor wody w jeziorach.Zdjęcie tego nie pokaże.Powiem wam,że tylko elfów tam brakuje i możnaby kręcić bajki. Za chwilę będzie jeździć do Chorwacji jeszcze więcej Polaków, u nas morze zimne,pogoda byle jaka, a tam...jest patelnia cały czas.Woda w Adriatyku miała 27 stopni.Jak będziecie mieli okazję , to polecam.Mamy sprawdzoną trasę , spokojną trasę samochodową,ale zachaczcie o Plitwickie Jeziora.Spójrzcie na zdjęciach, przy samych brzegach są wąziutkie ścieżki, tamtędy się chodzi, może zobaczycie maleńkie postacie. Ja napewno nie skuszę się już na nasze morze, ceny takie same,albo i taniej.Trzeba tylko dojechać, ale to też sama przyjemność.Mój Maksik, który jadąc miał 14 miesięcy był bardzo radosnyi wesoły podczas podróży a jechaliśmy 23 godz., więc co to dla nas, skoro dziecko przejechało taką trasę bez problemu. Dziś Plitwice, jutro wkleję coś innego. PS. Justynko, miałam okazję być w Gołębiewskim w Mikołajkach.No robi wrażenie , nie powiem.Dostałam wyjazd 10 dniowy jako nagrodę z pracy,ale do Mrągowa do hotelu Mrągowia.Standart super, chyba tak jak w Gołębiewskim, jedzonko miodzio.A do Mikołajek zabrałam swoje córki ,żeby zobaczyły i tamten hotel no i sama byłam ciekawa. Pozdrawiam Ciepło Ania Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Basiu i Aniu bardzo ładne zdjęcia dodaliście i mam okazję zobaczyć piękne widoki i dowiedzieć się więcej o danych miejscowościach. Czekam na dalsze fotki. Cytuj
basga Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Aniu-extra fotki a widoki na nich naprawdę kuszące. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 No no no super wakacje...na pewno odpoczęliście sobie i masę wrażeń przywieźliście do Polski :mrgreen: Pokazuj nam dalej te piękne miejsca,a my będziemy podziwiać :shock: Cytuj
grumko Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Witam po urlopie. Wróciliśmy w czwartek, ale wcześniej nie mogłem się odezwać, bo jak chcę cokolwiek napisać na smacznym z domu to mi się strony wieszają. Korzystam więc z tego, że w pracy komp mi działa bez zarzutu. Mam tu dziś pourlopowe zamieszanie, więc będę pisał w kawałkach z doskoku. Poza tym przygotowuję stronkę wspomnieniową, więc tutaj tylko mały wycinek tego co było. Mieszkaliśmy w małej wiosce o nazwie Kokino Nero co na polski tłumaczy się jako Czerwona Woda. Nazwa bierze się z wypływającego tutaj źródełka szczawy żelazistej. Ponieważ woda posiada dużą zawartość żelaza zabarwia wszystko co napotka na rdzawy kolor. Strumyk ciągnie się wzdłuż całej wioski min. obok kościoła. cdn.. Cytuj
Klucha Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Odgrzebuję temat, bo wprawdzie przede mną jeszcze kilka dni wakacji zimowych. ale juz okropnie tęsknię do lata i wakacji. Jak miło poogladać takie letnie klimaty z Waszych zdjęć. A co do mojego tegoricznego wyjazdu, to w tym roku jedynie gdzie sie wybieram to porodówka :) Tearmin wakcyjny lipiec :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi