Dorota Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Rzeczywiście fajnie jest pooglądać te letnie fotografie, z tą piękną słoneczną pogodą - też tęsknie za tym wakacyjnym słoneczkiem 🙂 Ooo... to już niedługo :) Serdecznie gratuluję, spokojnej ciąży życzę i szczęśliwego rozwiązania 🙂 Cytuj
suodka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To co, nikt się nie chwali wakacyjnymi podbojami?? :grin: To może ja zacznę ;-) Najpierw odbyliśmy na początku czerwca podróż poślubną. Byliśmy tu: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Ten piękny półwysep należy do Chorwacji i nazywa się Peljesac. My spędziliśmy cudowne dni w słonecznym, urokliwym miasteczku Trpanj: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Zdjęcia nie są moje, tylko z netu, ale po prawej widać taki duży budynek - to nasz hotel, z resztą jedyny hotel w tej malutkiej miejscowości 🙂) Było cudnie, pozwiedzaliśmy sporo okolicznych miast i wysp i to z pewnością były niezapomniane wakacje! Tyle, że miały miejsce na początku czerwca, więc trochę dawno i po cichu marzyłam o jeszcze jakimś wypoczynku... Wczoraj miałam urodziny i mój udowny mąż mówi, że ma dla mnie niespodziankę. Jedziemy do Hiszpanii, na moje wymarzone wybrzeże Costa Blanca!! 🙂))) Co prawda tylko na tydzień i we wrześniu, ale jednak 🙂) Nie jestem w stanie myśleć o niczym innym 🙂 To będą wakacje last minute, jeszcze nie wiemy więc, w jakiej miejscowości iw jakim hotelu wylądujemy, ale jestem pewna, że będzie super i nie mogę się doczekać :grin: W międzyczasie, aby osłodzić sobie czas do wyjazdu, wybieramy się w nasze piękne, polskie góry. W zeszłym roku byliśmy w Beskidzie Żywieckim, więc w tym roku pora odwiedzić dawno nie widziane Tatry 🙂 Mam nadzieję, że pogoda się do weekendu poprawi, bo coś się dziś zepsuła. A Wy? Gdzie byliście? Gdzie się wybieracie? O czym marzycie? 🙂 Cytuj
Basia K Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 My od pewnego czasu jeździmy do Koniakowa,gdzie z dala od centrum mamy do dyspozycji domek z ogrodem. Stamtąd robimy wypady w góry ;niestety,ja od pewnego czasu biorę tabletki,po których szybko się męczę i nie są to długie wyprawy. W tym roku odwiedziliśmy też Jaworzynkę i słynny trójstyk granic Polski,Czech,Słowacji [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] To jest prawdziwy tróstyk,oprócz tego są symboliczne trzy obeliski. Jeden dzień spędziliśmy w czeskim Jablunkovie,gdzie trzeba było "zaliczyć" knedliki [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Blisko też do Wisły,gdzie udało mi się trafić znanego jej mieszkańca ;-) Kto zgadnie obok kogo stoi moja Ala? ;-) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Adam Małysz? ;) tylko tak na 100% nie jestem pewna... ;) Cytuj
Basia K Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Bingo,Dorotko :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jest, jest :biggrin: Tak nie byłam pewna, ale podpowiedź Wisła była ;-) Na pierwszy rzut oka myślałam, że to Jerzy Dudek, i jeszcze kogoś mi przypomina, ale nie wiem kogo... też jakiegoś sportowca, ale nie umiem sobie przypomnieć... :blush: Córcia będzie miała piękną pamiątkę, piękne wspomnienia 🙂 Wyjazd udany, piękne widoki, zdjęcia, jedzenie (mniam) - jest co wspominać :grin: Pozdrawiam i miłego dnia życzę 🙂 Cytuj
figiel Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ale fajna pamiatka !!!! HHhmmm , ja bym chyba nie poznała :), wygląda poważniej . Ja byłam dzisiaj w Górce Klasztornej :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja bym roku jadę w Karkonosze - już dawno tam nie byłam a to cudowne miejsce! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi