Justyna.K Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jagodko napewno sobie to odbijecie Cytuj
Jagodka Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Co sie odwlecze, to nie uciecze. Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Basiu bardzo ładne zdjęcia...ja tam jeszcze nie byłam,ale może kiedyś wybierzemy się z rodzinką,ale to musiałby być wyjazd z noclegiem,bo za daleko,żeby pojechać,zwiedzać i wracać do domu...córcię masz jak malowaną taka ładna panienka. Pozdrawiam cieplutko :-D Cytuj
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No a ja byłam w Sulejowie,nad morzem w Kątach Rybackichi jade ok.10 sierpnia do Tunezji najprawdopodobniej Cytuj
basga Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Basiu bardzo ładne zdjęcia...ja tam jeszcze nie byłam,ale może kiedyś wybierzemy się z rodzinką,ale to musiałby być wyjazd z noclegiem,bo za daleko,żeby pojechać,zwiedzać i wracać do domu...córcię masz jak malowaną taka ładna panienka. Pozdrawiam cieplutko :-D Doruniu-jak jeżdzicie do Dębicy to wtedy mozecie zajechać do Ojcowa. No,córcia może i ładna ale strasznie nie lubi zdjęć i prawie zawsze widać to po jej minie. Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Basiu te miny dodają jej jeszcze większego uroku :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Basga, a w Ogrodzieńcu byłaś? Byliśmy tam w ubiegłym roku ... super 😄 Kolega ma rodzinę nad morzem i kiedy pogoda nie sprzyjała opalaniu poszli na plaże na spacer i wtedy ciotka powiedziała im że nie była na plaży 8 lat. 😄 Jak to mówią cudze chwalicie swego nie znacie Jest tyle wspaniałych miejsc w Polsce tylko czas i pieniążki Życzę miłego wypoczynku wszystkim urlopowiczom 😄 Cytuj
basga Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A skąd,też nie byłam bo ja wogóle nigdzie nie byłam :-D ten urlop to był mój pierwszy w życiu,poważnie,tak jakoś się składało-a to dzieci małe itp,itd.dlatego tak cieszyłam się na ten wyjazd jak dziecko.Wcześniej to w wakacje jeżdziłam po prostu do rodziców i to wszystko.Zimą dopiero kupiliśmy autko to dopiero podróżowanie zaczęło mi się podobać :-D :-D no i dzieci już nie marudzą a nie wszędzie muszę je za sobą ciągnąć...kochane-mówię Wam-życie naprawdę zaczyna się po 40-tce! A to już tuż,tuż :D Cytuj
gosiula Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja byłam nad jeziorkiem i tyle planow na ten rok Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Gosiula to i tak dobrze...dookoła mojego miasteczka są 4 jeziora i nad żadnym w tym roku nie byłam ani przez moment :-D Cytuj
biedroneczka Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja w niedzielę wybieram się z rodziną nad morze do Dźwirzyna. Jadziemy tam pierwszy raz i nie mam pojęcia co zastaniemy. Ponoć jest ok. morze i niedaleko jezioro. Mam tylko nadzieję że pogoda dopisze. Na jak dlugo to jeszcze nie wiem wszystko zależy od mojego 7-miesięcznego synka i oczywiście pogody. Po powrocie podzielę się z Wami wrażeniami. :-D :-D :-D Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Goście wyjechali, więc teraz same musimy zapewniać sobie atrakcje. Z nudów wyłapałam w necie stronke z wakacjami z moich marzeń: https://www.luxlux.pl/artykul/4000/north_island_seszele Jak wygram dziś w totka to pakuje walizki :-D Cytuj
iwona30 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Widzę że nie tylko mi się marzą takie wakacje, masaże, drinki, lazurowa woda same marzenia, ale czas się obudzić chyba nie spotka mnie taka przyjemność pojechania na takie wakacje i marne szanse wygrania w totka. Naszczęście marzenia nie kosztują także można sobie marzyć do woli. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja byłam nad morzem w Sztutowie :P W Piszu na chcrzcinach dziecka brata mojego chłopaka a poza tym wakacje spędza to w Elbląg to w Mostkowie, tu gdzie mieszkam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi