Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Basiu bardzo ładne zdjęcia...ja tam jeszcze nie byłam,ale może kiedyś wybierzemy się z rodzinką,ale to musiałby być wyjazd z noclegiem,bo za daleko,żeby pojechać,zwiedzać i wracać do domu...córcię masz jak malowaną taka ładna panienka. Pozdrawiam cieplutko :-D

Opublikowano

Basiu bardzo ładne zdjęcia...ja tam jeszcze nie byłam,ale może kiedyś wybierzemy się z rodzinką,ale to musiałby być wyjazd z noclegiem,bo za daleko,żeby pojechać,zwiedzać i wracać do domu...córcię masz jak malowaną taka ładna panienka.

Pozdrawiam cieplutko :-D

Doruniu-jak jeżdzicie do Dębicy to wtedy mozecie zajechać do Ojcowa.

No,córcia może i ładna ale strasznie nie lubi zdjęć i prawie zawsze widać to po jej minie.

Opublikowano

Basga, a w Ogrodzieńcu byłaś? Byliśmy tam w ubiegłym roku ... super 😄 Kolega ma rodzinę nad morzem i kiedy pogoda nie sprzyjała opalaniu poszli na plaże na spacer i wtedy ciotka powiedziała im że nie była na plaży 8 lat. 😄 Jak to mówią cudze chwalicie swego nie znacie Jest tyle wspaniałych miejsc w Polsce tylko czas i pieniążki Życzę miłego wypoczynku wszystkim urlopowiczom 😄

Opublikowano

A skąd,też nie byłam bo ja wogóle nigdzie nie byłam :-D ten urlop to był mój pierwszy w życiu,poważnie,tak jakoś się składało-a to dzieci małe itp,itd.dlatego tak cieszyłam się na ten wyjazd jak dziecko.Wcześniej to w wakacje jeżdziłam po prostu do rodziców i to wszystko.Zimą dopiero kupiliśmy autko to dopiero podróżowanie zaczęło mi się podobać :-D :-D no i dzieci już nie marudzą a nie wszędzie muszę je za sobą ciągnąć...kochane-mówię Wam-życie naprawdę zaczyna się po 40-tce! A to już tuż,tuż :D

Opublikowano

Ja w niedzielę wybieram się z rodziną nad morze do Dźwirzyna. Jadziemy tam pierwszy raz i nie mam pojęcia co zastaniemy. Ponoć jest ok. morze i niedaleko jezioro. Mam tylko nadzieję że pogoda dopisze. Na jak dlugo to jeszcze nie wiem wszystko zależy od mojego 7-miesięcznego synka i oczywiście pogody. Po powrocie podzielę się z Wami wrażeniami. :-D :-D :-D

Opublikowano

Widzę że nie tylko mi się marzą takie wakacje, masaże, drinki, lazurowa woda same marzenia, ale czas się obudzić chyba nie spotka mnie taka przyjemność pojechania na takie wakacje i marne szanse wygrania w totka. Naszczęście marzenia nie kosztują także można sobie marzyć do woli.

Opublikowano

Ja byłam nad morzem w Sztutowie :P W Piszu na chcrzcinach dziecka brata mojego chłopaka a poza tym wakacje spędza to w Elbląg to w Mostkowie, tu gdzie mieszkam...post-5623-1186315383_thumb.jpgpost-5623-1186315789_thumb.jpg