Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kasiu...czyżby Ci dziecko przybyło? Jak jadę do Lublina to też jest tam strusia farma,piękne ptaszyska ale najfajniejsze to są ich jaja-ciekawe ile gotują się na twardo? :grin:

Opublikowano

Ja moją lekarkę przekonałam, że po urlopie wrócę na 2 dni do pracy, porobię, co trzeba i w czawrtek się do niej zgłoszę. Słowa dotrzymałam i od czwartku mam dalsze wolne, tyle że przymusowe i w łóżku, bo po zabiegu operacyjnym... A po tych kilometrach zrobionych w Szczecinie tak sobie obiecałam,że coś wymyślę i pobyczę się jeszcze. Kurcze wykrakałam sobie. Tylko nie przewidziałam,że to będzie takie wolne. Nawet nie mogę za długo posiedzieć przy kompie. Za chwilę (8.września) znów zaczynam studia, a nadal nie znalazłam czasu, żeby wstawić tu przepisy... Trzymajcie kciuki,żeby wynik wycinka histop.był oki. Ps. Wiem,że trochę to nie wakacyjne i wesołe, ale tak jakoś chciałam to Wam napisać

Opublikowano

Wykorzystując piękną,wakacyjną pogodę byliśmy w Inwałdzie w PARKU MINIATUR. Trochę to malutkie ale sam pomysł super,tak we wsi zrobić taką atrakcję! Jest miniaturka Białego Domu,Sfinksa,Wieży Eiffla,Muru Chińskiego,Koloseum,Plac św.Piotra,Statuy Wolności,Pompeje,posągi z Wyspy Wielkanocnej,Sukiennice,łuk Triumfalny,Big Ben,Krzywa Wieża oraz zielony labirynt-jeszcze niezbyt wysoki a także atrakcje dla dzieci:zamek dmuchany,kolejka,samochodziki.A to tylko godzinkę jazdy od Krakowa,zaraz za Wadowicami.

Opublikowano

Macie racje,może nigdy nie będę miała okazji zobaczyć oryginałów,to chociaż ich miniatury pooglądałam.

Opublikowano

Z tego co zauwazylam na Twoich zdjeciach,te miniatury sa bardzo dokladnie wykonane. To jest chyba gdzies w okolicach Wadowic? Jakis czas temu bylam w Wadowicach i Kalwarii,ale wtedy w ogóle nie slyszalam o tym parku.Zaluje,bo chetnie bym go zwiedzila.

Opublikowano

Basiu,jadąc od Krakowa to Inwałd jest zaraz za Wadowicami.Pewnie powstał niedawno ten park,bo widać dookoła jeszcze koparki i zwały ziemi,więc zapewne stale coś tam robią.A ostatnio to właśnie Sfinksa dodali.

Zerknij tutaj,jest więcej informacji.