Dorunia Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Fajne miejsce na wycieczkę,ja nie mam aż tak bardzo daleko więc musimy z mężem pomyśleć nad takim jednodniowym wypadem do fokarium :grin: Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja na Hel mam ok 60 km, godzinka jazdy. W niedzielę byłam w Kniewie na farmie strusi ok 25km od domu, kierunek Żarnowiec. Cytuj
basga Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Kasiu...czyżby Ci dziecko przybyło? Jak jadę do Lublina to też jest tam strusia farma,piękne ptaszyska ale najfajniejsze to są ich jaja-ciekawe ile gotują się na twardo? :grin: Cytuj
zuziorek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Oj nie, dziecko tylko wypożyczone na wycieczkę :grin: Cytuj
justhi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja moją lekarkę przekonałam, że po urlopie wrócę na 2 dni do pracy, porobię, co trzeba i w czawrtek się do niej zgłoszę. Słowa dotrzymałam i od czwartku mam dalsze wolne, tyle że przymusowe i w łóżku, bo po zabiegu operacyjnym... A po tych kilometrach zrobionych w Szczecinie tak sobie obiecałam,że coś wymyślę i pobyczę się jeszcze. Kurcze wykrakałam sobie. Tylko nie przewidziałam,że to będzie takie wolne. Nawet nie mogę za długo posiedzieć przy kompie. Za chwilę (8.września) znów zaczynam studia, a nadal nie znalazłam czasu, żeby wstawić tu przepisy... Trzymajcie kciuki,żeby wynik wycinka histop.był oki. Ps. Wiem,że trochę to nie wakacyjne i wesołe, ale tak jakoś chciałam to Wam napisać Cytuj
iwona30 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki bądź dobrej myśli napewno będzie wszystko ok koniecznie daj nam znać jak już bedzie wynik. Pozdrawiam Iwona. Cytuj
basga Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wykorzystując piękną,wakacyjną pogodę byliśmy w Inwałdzie w PARKU MINIATUR. Trochę to malutkie ale sam pomysł super,tak we wsi zrobić taką atrakcję! Jest miniaturka Białego Domu,Sfinksa,Wieży Eiffla,Muru Chińskiego,Koloseum,Plac św.Piotra,Statuy Wolności,Pompeje,posągi z Wyspy Wielkanocnej,Sukiennice,łuk Triumfalny,Big Ben,Krzywa Wieża oraz zielony labirynt-jeszcze niezbyt wysoki a także atrakcje dla dzieci:zamek dmuchany,kolejka,samochodziki.A to tylko godzinkę jazdy od Krakowa,zaraz za Wadowicami. Cytuj
Basia K Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Swietne! Basqa,mozna powiedziec,ze zwiedzilas caly swiat! :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ale super zdjęcia i miejsce Basiu naprawdę zwiedziłaś cały świat w jedna niedzielę. Cytuj
basga Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Macie racje,może nigdy nie będę miała okazji zobaczyć oryginałów,to chociaż ich miniatury pooglądałam. Cytuj
Basia K Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Z tego co zauwazylam na Twoich zdjeciach,te miniatury sa bardzo dokladnie wykonane. To jest chyba gdzies w okolicach Wadowic? Jakis czas temu bylam w Wadowicach i Kalwarii,ale wtedy w ogóle nie slyszalam o tym parku.Zaluje,bo chetnie bym go zwiedzila. Cytuj
basga Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Basiu,jadąc od Krakowa to Inwałd jest zaraz za Wadowicami.Pewnie powstał niedawno ten park,bo widać dookoła jeszcze koparki i zwały ziemi,więc zapewne stale coś tam robią.A ostatnio to właśnie Sfinksa dodali. Zerknij tutaj,jest więcej informacji. Cytuj
Jagodka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Basiu, zdjecia fantastyczne. Zanim przeczytalam Twoj komentarz, widzac tylko zdjecia, pomyslalam, ze caly Swiat zwiedzilas. Piekne Pozdrawiam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 CHORZOWSKIE ZOO WCZORAJ BYLISMY W CHORZOWSKIM ZOO DLA STARSZEJ CÓRKI TO BYŁ STRZAŁ W 10.BARDZO JEJ SIĘ PODOBAŁO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi