basga Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 śliczne fotki Justynko,prawda,że jest tam co oglądać przez pół dnia? Bardzo dobrze,że rozwijamy wątek Zuziorka,możemy sobie polecać ciekawe miejsca a kto z różnych powodów nie może być tam w realu ,to chętnie obejrzy choć zdjęcia. Cytuj
wiola344 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 :grin: Wspaniałe zdiecia az wam zazdroszcze ja mam wszędzie daleko i niewiem kiedy się wybiore w taką extra podróż :P Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wiolu,na pewno masz inne ciekawe wspanialosci wokól siebie,których mozemy Ci pozazdroscic. Cytuj
grumko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ten PARK MINIATUR jest ekstra. w tym roku raczej już nie damy rady się tam wybrać, ale w przyszłym czemu by nie! :grin: Cytuj
grumko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 my w sobotę byliśmy w miejscu, które nazywa się "Dolomity Sportowa Dolina" Mieści się ono w dzielnicy Bytomia Sucha Góra i jest to z Bytomia w kierunku na Tarnowskie Góry. Byliśmy już tam zimą, a teraz chcieliśmy zobaczyć jak wygląda to latem. Już na początku szok: pusty parking, a zimą był problem, żeby zaparkować. Stok bez śniegu nie wygląda tak ładnie, ale za to można sobie bez problemu pochodzić po ścieżkach, które są wtedy trudno dostępne i zobaczyć sporo sympatycznych widoczków. Oficjalna strona "Dolomity Sportowa Dolina": https://www.dsd.pl/ Więcej naszych zdjęć znajdziecie [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
basga Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pięknie tam a koza śliczniutka!Można psychicznie odpocząć bo dzieci nie wrzeszczą a to mnie najbardziej irytuje-brzdące ledwo umiejące siedzieć drące się co niemiara a rodzice twardo "zwiedzają". Andrzejku-czy masz Picasa w polskiej wersji? Cytuj
grumko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Tak mam picasę w polskiej wersji, a pobrałem ją stąd Cytuj
iwona30 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Właśnie sobie pobrałam Picasa dziękuję Andrzeju. Cytuj
justhi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Była u mnie fanatyczka zdjęć i obfotografowała moje okolice. Stwierdziłam,że jest tu nawet całkiem fajnie. Oto kilka zdjęć: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] ruiny pałacu w Nowym Dworze [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] widok Międzychodu znad Jeziora Miejskiego [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Pałac w Wiejcach [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] w Wiejcach można pograć w szachy i kręgle Cytuj
basga Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Super efekt na 3 zdjęciu,bardzo lubię takie ciekawe ujęcia...no i jezioro macie spore! Cytuj
justhi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Koleżanka robie świetne zdjęcia i nawet ja przyzwyczaiłam się do pozowania. Robię też czasami jej zdjęcia jej b.profesjonalnym aparatem (na początku bałam się go wziąć w ręce). A gmina Międzychód jest nazywana "Krainą 1000 jezior". W samym Międzychodzie, w centrum są obecnie tylko 4 jeziora. Jedno zasypali pod wysypisko śmieci. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 justhi no no okolice całkiem całkiem i bardzo świetne zdjęcia cóż to za cudo ma twoja koleżanka zdradzisz??? szachy mnie powaliły ............... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Co roku jadąc do cioci do Zawoji przejeżdżamy przez Wadowice :grin: więc następnym razem musimy tam koniecznie jechać na cały dzień :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Super zdjęcia i widoki również,ale co się dziwić skoro mówisz,że aparat profesjonalny to i właścicielka potrafi robić extra fotki :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi