zuziorek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pierwsze zdjęcie kolarzy sie z powojennym krajobrazem a nie ruinami.... bardzo lubię profesjonalne zdjęcia. Mój brat tez ma taki cud sprzęt i na koncie masę super ujęć. Pochwale się: Cytuj
basga Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Przepiękne...i takie profesjonalne,zachwyciły mnie te kamienie...kapitalne. Niektórzy to mają wyczucie i artystyczną duszę a niektórzy,jak np.mój mąż,to poprostu robi to co widzi i już,byle głowy czy nóg nie uciąć! :grin: Cytuj
justhi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Justynko, wiem tylko, że koleżanka ma aparat Canona i kosztował majątek, dlatego na początku bałam się go brać w ręce. Teraz nawet zdjęcia w ruchu mi wychodzą. (nie żebym się chwaliła. W życiu :grin: ) Zuzia my chyba musimy tych "naszych fotografów" ze sobą poznać. Widzę, że Twój brat też robi piekne zdjęcia makro :grin: jak moja koleżanka. Masz zdolnego braciszka. I lubi to? No nie? Te zdjęcia były robione w ostatni majowy weekend, nie po jakiejś wojnie. Ten pałac podobno ma właściciela, ale nie może się zebrać, żeby go odrestaurować. W środku rosną nawet brzozy: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
iwona30 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zdjęcia dziewczyny przecudne strasznie mi się podobają. Cytuj
zuziorek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Justhi sprostowania: - po pierwsze nie Zuzia tylko Kasia, miło mi :grin: - po drugie pisałam , że zdjęcie kojarzy mi się z powojennym, zdaję sobie sprawę, że robione ostatnio - po następne... fakt brat zdolniacha, razem ze swoją dziewczyną maja pokażną kolekcję super fotek. Część poddana obróbce, z czego wyszły super ujęcia , takie jak to: Cytuj
justhi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Chciałabym mieć takie zdolności. Cytuj
mac51 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zuziorek :grin: Zdjęcia brata super :grin: Justhi :grin: Zdjęcia koleżanki również :grin: Przekażcie proszę moje słowa uznania :-D Brawo :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kasiulku ta burza jest niesamowita :grin: a właściwie błyskawica :grin: Ja wstawię kilka fotek z netu :grin: Cytuj
zuziorek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Katarzyno to co wstawiłaś to raczej animacje komputerowe, ale ciekawe... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 I dlatego je wstawiłam :grin: Cytuj
kasiunia1 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Cześć witam Wszystkich.... :grin: Widze, że macie ciekawe tematy i forum też jest fajowskie... Justi mówiła mi, że są tu super ludzie i faktycznie miała racje :grin: a do tego byłam ciekawa jakie moje fotki tu powstawiała... :grin: Ale widzę, że tu ludzie nie tylko interesują się kulinarią ale i fotkami :grin: Podziwiam brata Kasi, ja niestety nie bawie się w obróbke zdjeć, ale Twój brad jest w tym dobry :-D Pozdrawiam Kasia Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Cześć Kasiunia1...koleżanka dobrze gada :grin: u nas możesz porozmawiać o wszystkim. Ja co prawda zdjęcia pstrykam od miesiąca ale raczej nie robię jakiejś obróbki,choć przyznam,że interesuje mnie efekt "rybie oko" i za kilka dni chyba zdobędę ten program to poćwiczę,choć nie wszystkie fotki z tym efektem są dobre. Jeszcze raz witam Cię na forum! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witaj Kasiu :grin: Fajnie że jesteś z nami zakręconymi smaczniakami :grin: Nie samych chlebem człowiek żyje więc i my rozmawiamy o wszystkim :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witaj Kasiu na forum...bardzo się cieszę,że do nas dołączyłaś i będziesz wśród nas :grin: :grin: :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi