Dorota Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Marysiu zrobiłam ciasto z Twojego przepisu. Wyszło rewelacyjne - delikatne w smaku - polecam na Święta Bożego Narodzenia :P Dziękuję za przepis i pozdrawiam 🙂 Cytuj
maria02 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Bardzo się cieszę Dorotko i dziękuję. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zdjęcia Doroty mnie powaliły ależ to ciasto musi być pyszne :P Ja już sama nie wiem co będę piekła na święta tyle tu smakołyków każdy kusi a do tego na dniach ma mi przyjść książka 100 nowych ciast siostry Anastazji (tam na pewno też coś będzie do wybrania). Chyba zbiorę zamówienia od całej rodzinki tak by było najlepiej Pozdrawiam Cytuj
Mangalena Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 zrobilam ,,aniołka,, jest bardzo dobry , 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi