Jagodka Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Kochani, poszukuje bramy ozdobnej dla nowozencow. Jesli ktos wie gdzie mozna cos takiego kupic (chetnie takze na terenie Niemiec), bede bardzo wdzieczna za wskazowki. Przeszukalam juz caly internet, ale niestety bez pozytywnych efektow. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Jagodka Cytuj
iwona30 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Gdzie ta brama ma być w kościele czy przed domem. Cytuj
Jagodka Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 przed kosciolem, ewentualnie w kosciele Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Znalazłam coś takiego lub można zamówić ładny łuk i przymocować do niego kwiaty świeże lub sztuczne :P Cytuj
basga Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 A tutaj inne BRAMY,i jeszcze TAKIE i balony, Cytuj
renigliwice Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Piękne są te bramy. Ciekawa jestem jaka jest ich cena, bo o tym nie piszą. :P??: Cytuj
Jagodka Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Dzieki Wam Dziewczyny. Juz sie biore za ogladanie Caluski Cytuj
Jagodka Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Niestety sa to firmy uslugowe. A ja chce taka brame kupic! Za dalsze wskazowki bede bardzo wdzieczna Cytuj
iwona30 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Jgódko wpisz sobie w gogle wesele i ci wyświetli bardzo dużo stron i są tam różne dekoracje może coś znajdziesz. https://www.omegabis.com.pl/cms_pic/zajawka_pop.jpg Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Najważniejszy jest szkielet takiej bramy,a reszta to chęć i bujna wyobraźnia i można wyczarować naprawdę cudeńka...można podpatrzeć coś z tych gotowych...materiałów,balonów i kwiatów jest mnóstwo i można zrobić. Pozdrawiam :P Cytuj
Jagodka Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 no wlasnie o ten szkielet sie rozchodzi. Moja Mama jest dekoratorka. Tylko zeby ten szkielecik tak kupic ;) Cytuj
figiel Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Jagódko ,a z czego ma być ten szkielet? ,może być z wikliny ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi