Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 szklanki cukini startej na grubszych oczkach

3 cebule starte lub drobniutko pokrojone

1 1/2 - 2 szklanek bułki tartej

garść zielonej natki pietruszki pokroic

1/2 szklanki oleju

20 dkg sera żółtego startego

4 jajka (białka ubić na sztywno żółtka do masy)

sól,pieprz,vegeta,słodka papryka wszystko dodać do smaku

Wszystkie składniki wymieszać w misce na końcu dodać ubitą na sztywno pianę z białek.Piec w brytfance około 1 godziny w temp ok 200*

Opublikowano

mam nadzieje że bedzie smakował ja dodałam do mojego pasztetu troche curry dostał ładnego kolorku takiego żółciutkiego i troche zmienił sie jego smak jak dla mnie to nawet jest lepszy

  • 5 tygodni później...
Opublikowano

z patisonem nie robiłam tylko zawsze z cukinią ale jak widać można i z tym kiedyś słyszałam że podobno patisony mają smak zblizony do grzybów ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.