Nika1990 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam :P To znowu ja i znowu z dziwnym problemem, jednak myślę że ma go sporo z nas. Chodzi mi o tosty "trójkąciki" robione w urządzeniu typu sandwich. Otóż prawie za każdym razem chlebek przywiera do urzadzenia, co później bardzo trudno jest umyć. Smaroanie urzadzenia tłuszczem nic nie daje. Czy macie jakieś sprawdzone sposoby, na to by tosty nie przywierały ? Pozdrawiam :* Cytuj
DeLarge Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 moja rada jest nastepująca: zrób tak jak ja to robię, posmaruj masłem zewnetrzna część tosta, jeśli to nie bedzie działać to wyjściem pozostaje zakup nowego opiekacza z teflonowymi powierzchniami Cytuj
Nika1990 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mój opiekacz ma teflonowe powierzchnie :) Ale był dosyć tani, więc możliwe że nie są one teflonowe, lecz "teflonowe" . Wiadomo o co chodzi ^^ A sposób z masłem wypróbuję przy najbliższej okazji ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.