zakalec Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 A ja kiedys mialam straszna ochotke na galarete z kurczaka. Wiec ugotowalam taki pyszny rosolek... kurczaczek, marcheweczka, groszek... A tu widze, ze nie mam zelatyny... Polecialam do sklepu i nie moglam (Anglia) znalezc jako takiej... W koncu znalazlam taka, co mi wygladala na zelatyne, tylko miala owoce narysowane... Stwierdzilam, ze nawet jakby miala to byc owocowa galaretka, to jak dodam tylko troszeczke (a zdecydowanie pisalo, ze jest bez cukru), to powinno 'skrzepnac' maja galarete... Efekt byl niejadalny... Galareta sie nie skrzepnela a w dodatku okropnie smakowala i miala ochydny czerwonawy kolor... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.