Klamerka Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Właśnie się "dokociliśmy". Mamy teraz cztery koty i silą rzeczy musimy gotować więcej jedzenia. Żeby było to jak najmniej czasochłonne pomyśleliśmy, że jedzenie dla miauczków będziemy mrozić. Pytanie brzmi- czy lepiej mrozić całe jedzenie (kurczak/wątróbka/ewentualnie jakas wieprzowinka + ryż+ marchewka) czy mrozić to wszystko oddzielnie (poporcjowane). Sami nie wiemy. I mrozić już ugotowane składniki, czy wszystko surowe? Przepraszam za takie głupie pytania, proszę nie śmiejcie się bo dla nas to naprawdę jest spore wyzwanie logistyczne ;) Gdybyście mieli jakieś doświadczenie w tej materii to bardzo proszę o odpowiedź :) Pozdrawiam! Cytuj
Klamerka Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Podnoszę temat, bom nadal nie uświadomiona w tej kwestii :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Klamerko ja nie miałam i nie mam kotów, ale jak miałam owczarka niemieckiego gotowałam gotowy posiłek , porcjowałam, a później tylko rozmrażałam a niekiedy podgrzewałam i już. Pozdrawiam Ciebie i Twoje kociaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi