Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeczytałam w jakieś gazecie iż, aby sernik był pulchniejszy należy dać do sera cukier żelujący zamiast zwykłego! Jeżeli ktoś o tym słyszał lub próbował tak zrobić niech napiszę! Z góry dziękuję: ROKSANA

Opublikowano

Ja też o tym słyszałam ale ostatnio mało piekę i jeszcze nie wypróbowałam,zawsze sobie przypominam jak sernik upieczony.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.