ROKSANA Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Ostatnio przeczytałam w jakieś gazecie iż, aby sernik był pulchniejszy należy dać do sera cukier żelujący zamiast zwykłego! Jeżeli ktoś o tym słyszał lub próbował tak zrobić niech napiszę! Z góry dziękuję: ROKSANA Cytuj
basga Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja też o tym słyszałam ale ostatnio mało piekę i jeszcze nie wypróbowałam,zawsze sobie przypominam jak sernik upieczony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.