Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 paczka kleiku ryżowego 1 paczka margaryny 3jajka 1 szklanka cukru 4 łyżeczki kokosu cukier waniliowy 1 łyżeczka proszku do pieczenia Wykonanie Wszystko połączyć i wyrobić na stolnicy na gładką masę. formować kulki, spłaszczyć i zrobić dołek (tak jak kluski śląskie). W dołek włożyć dżem. Piec na złoty kolor. (ok 15 min) Smacznego

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.