KasiaN4 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Kasiulek a w ilu stopniach pieczesz? Cytuj
niuniaczek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Kasiulek, zainspirowałaś mnie - mam pomysł na kolejny obiadek - planuję w najbliższą sobotę, zobaczę co moi panowie na to - lubią takie rzeczy, mniam juz czuję zapach tej zapiekanki, mniam Cytuj
Kasiulek Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Kasiulek a w ilu stopniach pieczesz? Piekę w piekarniku na prąd więc nie wiem ile tam może byc stopni... myślę, że około 180 ;) A jeśli mi się chce to włączam piecyk gazowy i wtedy ustawiam piekarnik na 4-5 stopień (nie mam pojecia jaka to temperatura) Niuniaczku- zapewniam, że będzie smakowało Twoim mężczyznom :grin: Jest na prawdę smaczne i pożywne. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dzisiaj sobie zrobię na obiadek kartoflaczka :-( tyle, że bez kiełbaski- bo jakoś dzisiaj nie mam na nią ochoty :-( Mój obiadek właśnie się piecze... a gdy już go wyciągnę z piecyka wstawie dla was zdjęcia... może ktoś jeszcze się na niego skusi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi