Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: 1kg karkówki bez kości, 1 słoik gotowego sosu pikantnego (np. meksykański) i 1 słoik sosu słodkiego (w stylu chiński, słodko - kwaśny, tysiąca wysp). Na dno żaroodpornego naczynia (z pokrywką) wylewamy odrobinę oleju. Kroimy karkówkę na plastry grubości ok. 1-2 cm i wykładamy pierwszą warstwę. Zalewamy mieszanką sosów, kładziemy następną warstwę karkówki, zalewamy sosami. I tak na przemian, ważne aby na wierzchu były sosy. Przykrywamy naczynie i pieczemy w piekarniku do miękkości. Smacznego

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.